ArtMas S3 заштитни чевли

S3 висока заштитна чевла

  • Горен дел: Сплит кожа обложена со PU
  • Јазик и јака: PU во црна боја
  • Постава: cambrelle во портокалова боја
  • Надворешен ѓон: слој PU во црна боја со обликувана дополнителна PU капа на прстите
  • Челична капа и челична плоча
  • Антистатички надворешен ѓон.

EN ISO 20345