ArtMas S3 ниски заштитни чевли

S3 ниска заштитна чевла

  • Горен дел: Сплит кожа обложена со PU
  • Јазик и јака: PU во црна боја
  • Постава: cambrelle во портокалова боја
  • Надворешен ѓон: слој PU во црна боја со обликувана дополнителна PU капа на прстите
  • Челична капа и челична плоча
  • Антистатички.

EN ISO 20345

You may also like…