Combo 4 Работно одело

Пилот работно одело.

Составено од пантолони (на прерамки или со каиш) и јакна.
Изработка по нарачка како летни или зимски комплети.

Материјал: 35% памук 65% полиестер, 210-240 гр/м2
Полнило за зимски комплети: двострано штепована вата 100%
полиестер, 150гр/м2.

Избор на комбинации на боја по желба.

You may also like…