COOK 03 Готвачко одело

Готвачко одело (машко/женско)  

  • Материјал: 35% памук, 65% полиестер или 100% памук, тежина од 185г/м2 до 245г/м2.
  • Можност за избор на бои согласно преференци на клеинтот.

You may also like…