COOK 06 Готвачка блуза

Готвачка блуза женска (одело) 

  • Материјал: 35% памук, 65% полиестер или 100% памук, тежина од 185г/м2 до 245г/м2.
  • Можност за избор на бои согласно преференци на клеинтот.

You may also like…