LJUBLJANA Јакна

Полнета унисекс јакна

  • Материјал: 100% полиестер
  • Надворешна страна: 240 g/m² 100% полиестер и водоотпорна ПВЦ облога
  • Внатрешност: 65 g/m² 100% полиестер
  • Полнење: 100% полиестер 80 g/m²
  • Термозапечатени шевови.
Category:

You may also like…