MEDI TOP 2 Медицинска блуза

Медицинска блуза – женска 

  • Материјал: 35% памук, 65% полиестер, тежина на материјал од 185 до 245 гр/м2.
  • Можност за избор на комбинација на бои согласно преференци на клиентот

You may also like…