BLOC гумени кломпи

ЕВРОПСКИ КВАЛИТЕТ- СУПЕРИОРНА УДОБНОСТ

Гумена клопма дизајнирана за долготрајна удобност и лесно одржување, идеална за активности во кои професионалците поминуваат многу часови стоејќи.

Особено погодни за:

 • операциони сали,
 • болници и други здравствени институции
 • фармацевтска индустрија

Спецификација:

 • Антистатик
 • Може да се стерилизираат – произведени со висококвалитетен полимер кој овозможува стерилизација до 134 °C за 15 минути
 • Може да се перат – во машина до 90°C
 • Апсорпција на шок
 • Против лизгање
 • Дишливост
 • Заштита од влез на течност од горната страна
 • Отстранлив ремен
 • Унисекс
 • Мирис на лимон

Сертификати:

 • CE
 • EN ISO 20347:2012 OB+A+E+SRC
 • SATRA TM 158:1992 перење – 90 °C.

Веднаш достапни во бела и зелена боја. Други бои достапни по нарачка.

Нарачајте на 075 280 539

Category:

You may also like…